بسمه تعالی     

 

 b_300_0_16777215_00_images_gallery2_468adea6-49f5-48fd-97f4-a7b97b9a6fcc.jpg

وَ الْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ : فتنه جرمش از قتل بزرگ‌ تر است.( قرآن کریم)

بار دیگر ندای شوم استکبار از گلوی مزدور خودفروخته، ضد انقلاب، فتنه گر و خائن روبه موت سیاسی خارج و حریت و جانبازی ملت ولایتمدار ایران اسلامی و شهدایی که آسایش و امنیت امروز ملت ایران مرهون جانبازیهای گمنامانه آنهاست و شهدایی که به خاطر آرامش این مرز و بوم و حفظ حریم و حرم نظام مقدس جمهوری اسلامی عاشوراها آفریده و پاسداری از حرم را معنایی دگر بخشیدند، نشانه گرفته اما زهی خیال باطل که طبل رسوایی فتنه گری که قلم از بردن نامش شرم دارد در جای جای ایران اسلامی به صدا درآمده و سخنان ننگینش نزد امت ولایتمدار خریداری ندارد جز افزایش نفرت و انزجار مردم شریف ایران نسبت به خائنین. هیچگاه در تاریخ نیامده است کسانیکه در رویا رویی های ناگزیرانه و تحمیلی دشمنان خود را از صف ملت و مدافعان واقعی و سینه چاک کشور جدا و با هر بهانه و شعاری در زمین دشمنان بازی کردند موفق یا محبوب گردیده باشند.

 

سردارم، آن فتنه گر تو را سردار بی‌افتخار و تلف‌ شده و جنایت‌کار خوانده است! این عقده از فتنه ۸۸ در دل دارد که تو در اوج فتنه ای که او در تهران به پا کرده بود، چگونه توطئه‌اش را عقیم کردی و داغ اثربخشی لشکرکشی خیابانی را بر دل خبیثش نهادی. آری، از تو، خاطرات تلخ دارد! آری این تو بودی که چشم فتنه او را کور کردی و با اخلاق  حسنه و تبیین منطقی و حضور میدانی، فریب‌خوردگان جبهه‌اش را به این سو سوق دادی! حق دارد کینه تو و همرزمانت و همه شهدای سرافراز را در دل داشته باشد چون اینک شما سرباز ولی و در حریم خلوط الهی ورود پیدا کرده اید و بر سرسفره ضیافت الهی مهمان شده اید و بالاترین مزد جهاد فی سبیل الله که همان شهادت است را در معامله با خدا دریافت کرده اید و او بازی‌خورده ساده‌لوح و سیاست‌مدار سیه‌بخت و حصرنشین مغلوب است و تو و همرزمانت آسمان‌نشین فاتح و مردم قدرشناس، مومن، انقلابی و ولایت مدار  ارادت خود را به سرداران شهیدشان در سوریه و عراق، با تشییع پرشکوه آنان نشان دادند. اگر آن ساده لوح عاجز بوده از دیدن اشک زمین و آسمان بر آن شهدای پاک، ایراد از دل ناپاکش بوده  است.

 

اینجانب با محکوم کردن سخنان سخیف و نابهنجار آن شخص فتنه گر متوهم ، خواهان برخورد هر چه شدیدتر دستگاه قضایی که خواسته هر ایرانی آزاده و قدردان شهدای مدافع حرم هست می باشم.

 

فرماندار شهرستان رومشکان

حجت الله نصیری‌پور

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید